A klímaváltozás és az erdők kapcsolata
 
     
ÁSZ vizsgálat 2015
ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
kisvasúti projekt
Herman Ottó mozdony
Agrárgazdasági Minisztérium
Muzsikál az erdő

Hírek, események

 
2018. augusztus 14.
"Akác elegyes tölgyesek felújítási gondjai" OEE szakmai nap

Az Országos Erdészeti Egyesület Miskolci Helyi Csoportja 2018. július 27-én 80 fő részvételével szakmai napot tartott az ÉSZAKERDŐ Zrt. Hernádvölgyi Erdészeti Igazgatóságának területén.
A szakmai napról készült beszámoló itt tekinthető meg.

2018. augusztus 14.
Megjelent "A mi erdőnk" - erdőgazdasági írásokkal

A napokban jött ki a nyomdából az állami tulajdonú erdészeti társaságok közös lapja, "A mi erdőnk" legújabb, idei negyedik száma. Élmények nyomában az Aggteleki-karszton - ezzel a címmel olvasható az újságban Bózsó Gyula írása, ami az észak-magyarországi régió egyik legszebb pontjára kalauzolja az olvasókat. A cikkhez kapcsolódik a Zay Adorján által jegyzett Előszó, ami az erdészekre és hivatásuk fontosságára hívja fel a figyelmet.
Az "Élmények nyomában az Aggteleki-karszton" című cikk itt olvasható.
A "Mint testet az erek." című írás itt érhető el.

2018. július 10.
Bükki vizek vonata Mahócára

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. 2018. július 21-én szombaton Bükki vizek vonata fantázianévvel első alkalommal indít különvonatot indít Mahócára, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút menetrend szerinti vonatok által amúgy nem járt szárnyvonalára. Vendégeink számára az andókúti víz tematikájú ismertetőnk mellett egyéni kikapcsolódási lehetőségeket kínálunk Andókút és Mahóca környékén. A reggeli 9:30-as különvonatra minden hely elkelt!
A programismertető itt olvasható.
A program plakátja itt tekinthető meg.

2018. június 27.
Szakmai elismerések az ÉSZAKERDŐ munkatársainak

Gyulán rendezték meg az egyik legnagyobb múltú szakmai szervezet, az Országos Erdészeti Egyesület 149. vándorgyűlését. Ebből az alkalomból az ÉSZAKERDŐ Zrt. több munkatársa vehetett át elismerést...
A kitüntetések átadásáról készített képes beszámoló itt tekinthető meg.

2018. június 19.
Múzeumok Éjszakája "Lillafüred Fényei" program

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. Lillafüredi Állami Erdei Vasút partnereivel közösen idén is megrendezi a Lillafüred fényei fantázianevő múzeumok éjszakája programot. A rendezvény során az erdei vasút délutántól Miskolc-Dorottya utca állomáson mozdonybemutatóval, 18:00 órakor Lillafüreden át Fazola-kohóig közlekedő különvonattal, valamint esti vonatozással várja a résztvevőket. A különvonat a rendezvényre váltott 1900 Ft,-os karszalaggal vehető igénybe, de az utazáshoz előzetes regisztráció is szükséges a miskolc.laev@eszakerdo.hu ímélcímen.
A program palkátja itt tekinthető meg.

2018. június 11.
TÁJÉKOZTATÁS

Ma hajnalban, 01 óra 24 perckor az ÉSZAKERDŐ Zrt. Lillafüredi Erdei Vasút Üzemigazgatósága Miskolc, Erdész út 24. szám alatti telephelyéről, eddig tisztázatlan körülmények között elszabadult két vasúti személykocsi. A két kocsi felgyorsult, majd a Miskolc, Dorottya úti végállomás ütközőbakját átszakítva a közútra futott és az ott közlekedő villamosnak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, az anyagi kár viszont jelentős. A történteket a rendőrség, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium Közlekedésbiztonsági Szervezete vizsgálja.
Az ÉSZAKERDŐ Zrt. a vizsgálat lezárásáig - tekintettel, hogy folyamatban lévő ügyről van szó - nem nyilatkozik.

Hírek, események archívuma 2018.
Hírek, események archívuma 2017.
Hírek, események archívuma 2016.
Hírek, események archívuma 2015.

 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség