ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
Herman Ottó mozdony
FM
Muzsikál az erdő

Hírek, események

 
 
2018. január 19.
"Zöld Szív" fotókiállítás - több, mint egymillió forint gyűlt össze

Véget ért az ÉSZAKERDŐ Zrt. "Zöld Szív" elnevezésű jótékonysági fotókiállítása, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház munkáját támogató Segíts Élni Alapítvány javára hirdetett meg az erdészeti társaság...
A tájékoztató itt olvasható.

2018. január 19.

Téli kisvonatozás Pálházán

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. február 10-én szombaton téli kisvonatozásra hívja a zempléni erdők és a régmúlt időket idéző erdei vasutak szerelmeseit Pálházára, a Pálházi Állami Erdei Vasútra! Hagyományteremtőnek szánt programunk során remélhetőleg szép fehér ruhába öltözött téli tájban vonatozhatnak majd utasaink Kőkapun át Rostallóig, ill. vehetnek részt egy érdekességekben bővelkedő erdei sétán, vagy téli fotósvonatunkon.
A programismertető itt olvasható.
A program plakátja itt tekinthető meg.

2018. január 8.

Eladó Komatsu homlokrakodógép

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. értékesíti a tulajdonában lévő, használt állapotú, felújításra szorulú, Komatsu W97 R típusú, 1997-es évjáratú homlokrakodógépet.
Az értékesítési ajánlat itt olvasható.

2018. január 1.

Zúzmara Expressz Mahócára
"További jelentkezés csak várólistára!"

2018. január 20-án az ÉSZAKERDŐ Zrt. ismét elindítja hagyományos téli különvonatát Mahócára, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút menetrend szerinti vonatok által amúgy nem járt szárnyvonalára. A remélhetőleg szép téli tájban való vonatozás mellé ezúttal vezetett erdei túrát ajánlunk utasainknak.
A programismertető itt olvasható.
A program plakátja itt tekinthető meg.

2017. december 21.
Rekordlétszám a Diósgyőri Mikulásvonaton

Jubileumi, 15. alkalommal rendezte meg a Diósgyőri Mikulásvonat elnevezésű programot a Diósgyőrért Közhasznú Alapítvány és az ÉSZAKERDŐ Zrt. Az erdőgazdaság által fenntartott Lillafüredi Állami Erdei Vasút szerelvényei november 23. és december 17. között közlekedtek a Palotaszálló mögött kialakított lillafüredi mesebirodalomba, ahol egy interaktív mesejáték várta a gyerekeket... A képes beszámoló itt olvasható.

2017. december 20.
Megjelent az ÉSZAKERDŐ erdei vasútjainak 2018. évi eseménynaptára

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. évről-évre törekszik erdei vasútjai programkínálatának bővítésére, a tematikus programok változatosságának fokozására. Az utazóközönség által kedvelt hagyományos rendezvényeken - például a szeptemberi szarvasbőgés-hallgató vonatozásokon - túl, 2018-ban több újdonsággal is készülnek a szervezők. Ilyen lesz a Lillafüredi Állami Erdei Vasútnál a Mahócai szárnyvonalra induló bükki vizeket és forrásokat bemutató tematikus vonat, vagy a kisvasúttal közös futóverseny, illetve a Pálházi Állami Erdei Vasúton a téli vonatozás vadetetéssel. A jövő évtől ismét rendeznek majd kisvasúti napot mindkét erdei vasúton. Az eseménynaptár elérhető az erdőgazdaság honlapján (www.eszakerdo.hu), ill. a LÁEV oldalán is - www.laev.hu. A társaságnál abban bíznak, hogy a 2018-as programok ugyancsak elnyerik majd a kisvasutak és a bükki erdők szerelmeseinek tetszését. Az első rendezvény Miskolcon január 20-án a Zúzmara Expressz, míg Pálházán február 3-án a Téli vonatozás lesz. A rendezvényeken való részvételhez jellemzően előzetes regisztráció szükséges.
Az eseménynaptár itt tekinthető meg.


Hírek, események archívuma 2017.
Hírek, események archívuma 2016.
Hírek, események archívuma 2015.

 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség