Tűzgyújtási tilalom térkép
  Időkép webkamerája
a Lillafüred - Zsófia-kilátóról
 
   
     
   
     
ÁSZ vizsgálat 2015
ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
kisvasúti projekt
Agrárminisztérium
Muzsikál az erdő
A Mi Erdőnk

 

Erdőgazdasági elismerések a nemzeti ünnepen

Díjátadó ünnepség

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. több jelenlegi és nyugalmazott munkatársa vehetett át elismerést az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i évfordulója alkalmából.
Áder János, Magyarország köztársasági elnöke a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta Vasas Ernő, a Répáshutai Erdészeti Igazgatóság erdészeti igazgatója részére, az állami erdőállomány természetvédelmi követelményeknek és társadalmi igényeknek egyaránt megfelelő gondozása, fejlesztése iránt elhivatott szakmai munkája elismeréseként.
Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetést kapott Szívós Béla, a Lillafüredi Erdészeti Igazgatóság kerületvezető erdésze, az erdő- és vadgazdálkodás mellett az erdők jóléti funkciójának javítása iránt is elkötelezett szakmai munkája elismeréseként.
Nagy István agrárminiszter az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát adományozta Dr. Lenár György Miklós nyugalmazott erdészeti igazgató részére, a Zemplén és a Hegyköz erdőségeiben végzett áldozatos munkájáért, közéleti tevékenységéért.
Ugyanilyen elismerést vehetett át Steiner Józsefné nyugalmazott ifjúságnevelési előadó, az erdészeti erdei iskolák kialakításában, azok oktatási programjainak kidolgozásában és népszerűsítésében végzett kiváló munkájáért.
Az Országos Erdészeti Egyesület Miskolci Helyi Csoportjának felterjesztésére ugyancsak az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát kapta Steiner József, az egykori Állami Erdészeti Szolgálat Miskolci Igazgatóságának nyugalmazott igazgatója, az ágazat átalakulásának hátterét biztosító jogi és szakmai szabályozások kidolgozásában végzett tevékenységéért.

Az elismerésekhez az ÉSZAKERDŐ Zrt. minden munkatársa nevében gratulálunk.

Díjátadó ünnepség

Díjátadó ünnepség

Díjátadó ünnepség


Fotó, szöveg: Agrárminisztérium Sajtó.

Miskolc, 2022. március 17.


 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség
Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat | Adatvédelmi tájékoztató | Adatvédelmi tájékoztató 5. sz. melléklet