Tűzgyújtási tilalom térkép
 
A klímaváltozás és az erdők kapcsolata
 
     
ÁSZ vizsgálat 2015
ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
kisvasúti projekt
Herman Ottó mozdony
Agrárgazdasági Minisztérium
Muzsikál az erdő
 

Állami elismeréseket kaptak az ÉSZAKERDŐ nyugalmazott munkatársai

Az államalapítás és az államalapító Szent István ünnepe alkalmából hétfőn, Budapesten rendezett ünnepséget az Agrárminisztérium. Ebből az alkalomból elismeréseket adott át Dr. Nagy István agrárminiszter.

Az Életfa Emlékplakett Arany fokozatát kapta Czók József, az ÉSZAKERDŐ Zrt. Hegyközi Erdészeti Igazgatóságának nyugalmazott kerületvezető erdésze a Csatarét, Órita és Égerbokor elnevezésű erdőterületek végvágásainak és felújításainak irányításáért, terméketlen, kopár területek beerdősítésében végzett munkájáért. Ugyanilyen kitüntetést vehetett át Mitró János, az erdőgazdaság nyugalmazott fahasználati előadója, az elhanyagolt középkorú sarjeredetű erdőállományok átalakításában, a legeltetett erdei tisztások beerdősítésében ellátott munkájáért.

Az Életfa Emlékplakett Bronz fokozatát érdemelte ki Kovács Barna, a Hernádvölgyi Erdészeti Igazgatóság nyugalmazott kerületvezető erdésze, négy évtizeden keresztül a Cserehát erdőgazdálkodásában végzett elhivatott tevékenységéért, életútja elismeréseként.

A tavaszi pandémiás helyzet miatt Dr. Nagy István most adta át a március 15-e alkalmából odaítélt elismeréseket is. Az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatát kapta meg Krójer Antal, a Bánhorváti Erdészeti Igazgatóság nyugalmazott műszaki vezetője, a természetközeli erdőgazdálkodást szolgáló erdőművelési-fahasználati irányelvek és technológiák alkalmazása, fejlesztése terén végzett kiváló munkájáért.

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. minden munkatársa nevében gratulálunk az elismerésekhez.

Fotó: Pelsőczy Csaba
Miskolc, 2020. augusztus 19.

 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség
Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat | Adatvédelmi tájékoztató | Adatvédelmi tájékoztató 5. sz. melléklet