Tűzgyújtási tilalom térkép
  Időkép webkamerája
a Lillafüred - Zsófia-kilátóról
 
   
     
   
     
ÁSZ vizsgálat 2015
ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
kisvasúti projekt
Agrárminisztérium
Muzsikál az erdő
A Mi Erdőnk
 

Ünnepi elismerések borsodi erdészeknek

Az Agrárminisztérium az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc Évfordulója alkalmából a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtárban rendezett ünnepséget. Ebből az alkalomból állami kitüntetéseket adott át dr. Nagy István agárminiszter.

Csoportkép
Fotó: Pelsőczy Csaba

Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott Papp Gyula, az ÉSZAKERDŐ Zrt. erdészeti vezérigazgató-helyettese a sikeres erdőfelújítás mellett a természeti károk utáni helyreállításra is nagy hangsúlyt fektető, eredményes vezetői munkájáért.

Papp Gyula

Életfa Emlékplakett Arany fokozata kitüntetést vehetett át Sóvári Lajos nyugalmazott kerületvezető erdész az erdőgazdálkodásban, az erdő- és vadállomány fejlődése érdekében végzett elkötelezett tevékenységéért, életútja elismeréseként.

Sóvári Lajos

Ugyanilyen elismerést kapott Várfalvi József, az erdőgazdaság nyugalmazott erdőművelési osztályvezető helyettese négy évtizede az erdőgazdálkodásban végzett elhivatott tevékenységéért, életútja elismeréseként.

Várfalvi József

Életfa Emlékplakett Ezüst Fokozata kitüntetést vehetett át Lehoczky János, a Sajóvölgyi Erdészeti Igazgatóság nyugalmazott erdőművelési műszaki vezetője négy évtizede az erdőgazdálkodásban végzett elhivatott tevékenységéért, életútja elismeréseként.


Lehoczky István


Az ÉSZAKERDŐ Zrt. minden munkatársa nevében gratulálunk az elismerésekhez!
Fotók: Mőcsényi Miklós
Miskolc, 2019. március 18.

 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség
Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat | Adatvédelmi tájékoztató | Adatvédelmi tájékoztató 5. sz. melléklet