Tűzgyújtási tilalom térkép
 
A klímaváltozás és az erdők kapcsolata
 
     
ÁSZ vizsgálat 2015
ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
kisvasúti projekt
Agrárgazdasági Minisztérium
Muzsikál az erdő
 

Elismerések az ÉSZAKERDŐ Zrt. munkatársainak

Csoportkép

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója, valamint az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából az ÉSZAKERDŐ Erdőgazdasági Zrt. több munkatársa kapott elismerést.

A nemzeti ünnep alkalmából Budapesten, a Földművelésügyi Minisztériumban Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adományozott Bak Juliannának, a társaság közgazdasági vezérigazgató-helyettesének, az Országos Erdészeti Egyesület Ellenőrző Bizottsága elnökének. Az elismerést a társaság gazdálkodási feladatainak ellátásáért, valamint a természeti károk utáni helyreállítási munkák forrásigényének biztosítása érdekében végzett eredményes szakmai és vezetői munkájáért vehette át.

Bak Julianna


Március 21-én, az Erdők Nemzetközi Napján Nagykanizsán tartották a Pro Silva Hungariae kitüntetési ünnepséget. Dr. Fazekas Sándor miniszter Bitay Márton Örssel, a Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkárával adott át elismeréseket. Pro Silva Emlékplakettet vehetett át Hulják Péter, a Telkibányai Erdészeti Igazgatóság erdészeti igazgatója a természetközeli erdőgazdálkodás gyakorlati módszereinek széleskörű alkalmazásáért, az erdőgazdálkodási és természetvédelmi érdekek összehangolásáért végzett magas szintű tevékenységéért.

Hulják Péter


Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott Gór Lajos, a Keletbükki Erdészeti Igazgatóság kerületvezető erdésze a bükkösök állománynevelése, a pusztuló fenyves állományok felújítása, valamint a hó- és viharkárok elhárítása területén végzett munkája elismeréseként,

Gór Lajos


Király Béla
, a Lillafüredi Erdészeti Igazgatóság kerületvezető erdésze az erdő szolgálatában csaknem négy évtizeden át végzett munkájáért, az erdők közéleti hasznosítása területén elért eredményeiért és a rendkívüli káresemények elhárítása során tanúsított helytállásáért, és


Király Béla

Szívós Balázs
, a Répáshutai Erdészeti Igazgatóság kerületvezető erdésze a bükkösök állománynevelése, a pusztuló fenyves állományok felújítása, és a hó- és viharkárok elhárítása területén végzett munkája elismeréseként.


Szívós Balázs


Az elismerésekhez az ÉSZAKERDŐ Zrt. minden munkatársa nevében gratulálunk.


Forrás: Kormány.hu


Miskolc, 2018. március 22.

 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség
Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat | Adatvédelmi tájékoztató | Adatvédelmi tájékoztató 5. sz. melléklet