Tűzgyújtási tilalom térkép
 
A klímaváltozás és az erdők kapcsolata
 
     
ÁSZ vizsgálat 2015
ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
kisvasúti projekt
Agrárgazdasági Minisztérium
Muzsikál az erdő
 

Megjelent az ÉSZAKERDŐ Zrt. közjóléti térképe

A Borsod-Abaúj-Zemplén megye állami erdőterületeinek többségén gazdálkodó ÉSZAKERDŐ Zrt. egy térképen foglalta össze közjóléti szolgáltatásait.
"Becsléseink szerint évente mintegy másfélmillió erdőlátogató fordul meg az általunk kezelt erdőkben. Ez nem csoda, hiszen illetékességi területünkön vezet az Országos Kéktúra egynegyede, valamint olyan regionális túraútvonalak is, mint a Bükki Kéktúra vagy a zempléni Rákóczi Piros jelzés. Ekkora turistaforgalom kiszolgálása nem könnyű feladat, de összesen közel 250 létesítményünk várja a pihenni vágyókat" - foglalta össze Bózsó Gyula, az ÉSZAKERDŐ Zrt. műszaki osztályvezetője.
A társaság az erdőjárók minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében készítette el saját közjóléti tevékenységeit bemutató térképét, melyen rajzos grafikával jelennek meg az erdei szálláshelyek és erdei iskolák, de helyet kaptak rajta a legfőbb turistaútvonalak és a kisvasutak is. Valamennyi feltüntetett objektumhoz részletes leírás tartozik, ezzel segítve mindenkit a tökéletes kirándulási cél megtalálásban. Ingyenesen letölthető a térkép inne. A térkép itt tekinthető meg.

ÉSZAKERDŐ Zrt. közjóléti térképe

ÉSZAKERDŐ Zrt. közjóléti térképe

Miskolc, 2017. február 1.

 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség
Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat | Adatvédelmi tájékoztató | Adatvédelmi tájékoztató 5. sz. melléklet