Tűzgyújtási tilalom térkép
  Időkép webkamerája
a Lillafüred - Zsófia-kilátóról
 
   
     
   
     
ÁSZ vizsgálat 2015
ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
kisvasúti projekt
Agrárminisztérium
Muzsikál az erdő
A Mi Erdőnk
 

Május 28. - Arborétumi Nyílt Nap Füzérradványban

Már csaknem egy éve, hogy dr. Fazekas Sándor Földművelésügyi Miniszter kihirdette a magyar Arborétumok Napját, melyet minden évben május 29-én, üde zöldbe öltözött parkokban és kertekben ünnepelhetünk.
Napjaink egyik komoly civilizációs problémája az "okostelefon szindróma", amely az internet mézes-mázos köntösével elszigeteli egymástól az embereket. Meg kell ezért ragadnunk minden olyan lehetőséget, amely újra közelebb viszi egymáshoz a családokat, baráti társaságokat.
Az Arborétumok Napja nagyszerű lehetőség erre, hiszen a gazdag élővilágú botanikus kertekben sétálva értékes időt tölthetünk együtt szeretteinkkel. Aktív pihenés a jó levegőn, kint a szabadban, valódi élményekkel gazdagodva - törekedjünk ezekre minél többet, hogy minőségi életet élhessünk! Egyéni, vagy szervezett programok? Nincsen különbség! A lényeg, hogy megmozduljunk, és hogy kimozduljunk!
Azoknak, akik kedvelik a szakvezetett túrákat és a Zempléni tájegységet, ajánljuk a füzérradványi Károlyi-kastélyparkot, mely hazánk egyik legnagyobb és legszebb arborétuma. A kastélyparkban - tekintettel a vasárnapi munkaszüneti napra - május 28-án tart ingyenes Arborétumi Nyílt Napot az ÉSZAKERDŐ Zrt., ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kovács Linda, ÉSZAKERDŐ Zrt.



Miskolc, 2016. május 19.

 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség
Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat | Adatvédelmi tájékoztató | Adatvédelmi tájékoztató 5. sz. melléklet