Tűzgyújtási tilalom térkép
  Időkép webkamerája
a Lillafüred - Zsófia-kilátóról
 
   
     
   
     
ÁSZ vizsgálat 2015
ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
kisvasúti projekt
Agrárminisztérium
Muzsikál az erdő
A Mi Erdőnk

 

Király Béla, a Lillafüredi Erdészet munkatársa nyerte az ÉSZAKERDŐ versenyét

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. a Telkibányai Erdészeti Igazgatóság területén rendezte meg az "Év erdésze" verseny házi válogatóját. A Gunyakúti vadászház környezetében - a megszokott módon - összetett versenypályát alakítottak ki a szervezők. A társadalom, és ez által a társaság menedzsmentje által is elvárt erdőgazdálkodási szemlélet beépítése a gyakorlati munkába jól láthatóan nem okozott gondot a szakszemélyzetnek, a megoldások a döntő többség hasonló gondolkodását igazolták vissza. Számos versenyszámban alakult ki rendkívül szoros eredmény, illetve holtverseny is többször előfordult. Kiemelendő, hogy a szakmai- és a vonatkozó jogszabályi ismeretekről szóló tesztkérdésekre a versenyzők többsége jó eredménnyel válaszolt.
Az összesített eredmények alapján, végig egyenletes, jó teljesítményt nyújtva, szoros versenyben Király Béla, a Lillafüredi Erdészet kerületvezető erdésze győzött. Ő a Bakonyerdő Zrt. szervezésében megrendezendő "Év erdésze" országos versenyen képviselheti az ÉSZAKERDŐ Zrt.-t. A második Hegedűs Máté, a Délbükki Erdészet, a harmadik Dávid Gábor, a Telkibányai Erdészet munkatársa lett.
A negyedik helyen végzett Bakti Péter, a Lillafüredi Erdészet kerületvezető erdésze, aki tavaly az "Év erdésze" országos versenyen a nagyon előkelő második helyezést érte el. Az 5. helyen Ujj Norbert, a Jósva-Tornai Erdészet, a 6. helyen Demjén Béla, a Sajóvölgyi Erdészet kerületvezető erdésze zárt. A versenyszámokban elért legjobb eredmények összesítése alapján Dávid Gábor kiegyensúlyozott teljesítményét különdíjjal jutalmazta a társaság.
Ezúton is köszönöm a szervezőknek, a bíróknak, segítőiknek és nem utolsósorban a házigazdáknak a valóban magas színvonalú rendezvény lebonyolításában tett erőfeszítéseiket - fogalmazott Mihók István, az ÉSZAKERDŐ Zrt. erdészeti vezérigazgató-helyettese, a rendezvény főbírója.


Miskolc, 2023. május 2.

Király Béla

Erdészverseny 1

Erdészverseny 2

Erdészverseny 3

 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség
Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat | Adatvédelmi tájékoztató | Adatvédelmi tájékoztató 5. sz. melléklet