Tűzgyújtási tilalom térkép
  Időkép webkamerája
a Lillafüred - Zsófia-kilátóról
 
   
     
   
     
ÁSZ vizsgálat 2015
ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
kisvasúti projekt
Agrárminisztérium
Muzsikál az erdő
A Mi Erdőnk

 

Az Étet Fája

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrök a koronavírus elleni közös küzdelem jelképeként ültettek fákat szerte a megyében.
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ebben az évben indította el kihívását, amelynek lényege, hogy a koronavírus elleni küzdelemre történő figyelemfelhívás céljából facsemetéket kell elültetni minél több településen. A fa az évek múlásával terebélyesedik, egyre magasabbra nő, így szimbolizálja az életet, annak megújulását és legyőzhetetlenségét. A kezdeményezés célja, hogy figyeljünk egymásra, előzzük meg a vírus terjedését! Ennek jegyében 2021. november 5-én a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy, Miskolc rendőrkapitánya, Miskolczi István r. alezredes, dr. Ignácz Dávid Miskolc város jegyzője és Zay Adorján az Északerdő Zrt. vezérigazgatója a Miskolci Rendőrkapitányság épülete mellett ültettek el két bükk csemetefát.
Ugyanakkor a megyében lévő további kilenc rendőrkapitányság is ültetett egy-egy fát a székhelyi településeken - a települések vezetőivel, képviselőivel együtt -, amelyek a széles körű összefogást is jelképezik.
Forrás, fotók: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Élet Fája

Az Élet Fája

Az Élet Fája


Miskolc, 2021. november 5.


 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség
Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat | Adatvédelmi tájékoztató | Adatvédelmi tájékoztató 5. sz. melléklet