Tűzgyújtási tilalom térkép
  Időkép webkamerája
a Lillafüred - Zsófia-kilátóról
 
   
     
   
     
ÁSZ vizsgálat 2015
ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
kisvasúti projekt
Agrárminisztérium
Muzsikál az erdő
A Mi Erdőnk
 

Tavasszal folytatódik a zöldítési program

A vártnál nagyobb sikerrel zárult az ÉSZAKERDŐ Zrt. Erdészeti Erdei Iskoláinak éves programjában szereplő iskola zöldítési akció. Kilenc oktatási intézmény, csaknem 1700 gyermek volt részese az eseményeknek. A kezdeményezés eredményeképpen az iskolák udvarán vagy azok közvetlen környezetében juhar, kőris, tölgy, hárs és vadkörte csemetéket ültettek.

A program az "Ültess fát!"akcióval vált teljessé, melynek során az Erzsébet Ifjúsági Alap kezdeményezéséhez csatlakozva, velük együttműködve, az iskolások a Lillafüredi Erdészeti Igazgatóság területén, a Csanyiki Erdőház közelében 500 tölgy csemetét ültettek el erdészek, erdőmérnökök, erdészeti szakmunkás tanulók közreműködésével. A rendezvényen négy iskola több mint 100 lelkes önkéntese vett részt.

Az akciókra felfigyelve újabb "fás családtagok" jelentkeztek és várják a tavaszi fordulót. A Madarak és Fák Hete idején az erdei iskolák folytatják a zöldítést, ismeretbővítő foglalkozásokkal gazdagítva a programot - tájékoztatott Rencsiné Ágh Márta, az ÉSZAKERDŐ Zrt. humánpolitikai osztályvezetője, az erdei iskolai programok koordinátora.











Miskolc, 2019. december 10.

 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség
Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat | Adatvédelmi tájékoztató | Adatvédelmi tájékoztató 5. sz. melléklet