Tűzgyújtási tilalom térkép
 
A klímaváltozás és az erdők kapcsolata
 
     
ÁSZ vizsgálat 2015
ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
kisvasúti projekt
Herman Ottó mozdony
Agrárgazdasági Minisztérium
Muzsikál az erdő
 

Elismerést kapott a Lillafüredi Erdészet nyugalmazott igazgatója

Csoportkép

Szakmai elismeréseket adományozott az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából dr. Nagy István agrárminiszter. A szaktárca kedden, Budapesten, a Vajdahunyadvárban, a Mezőgazdasági Múzeumban rendezett ünnepséget. Ebből az alkalomból az Életfa Emlékplakett Bronz fokozatát vehette át Lévai László, az ÉSZAKERDŐ Zrt. Lillafüredi Erdészeti Igazgatóság nyugalmazott erdészeti igazgatója, csaknem három és fél évtizedes szakmai pályafutásáért, az erdővagyon gyarapítását elősegítő munkájáért.

Lévai László 1976-ban kezdett dolgozni az ÉSZAKERDŐ Zrt. jogelődjénél, a Borsodi Erdő-és Fafeldolgozó Gazdaságnál. A Lillafüredi Állami Erdei Vasút Üzemigazgatóságánál műszaki vezetői feladatokat látott el, ezt követően a Bánhorváti Erdészeti Igazgatóság vezetője volt, majd 1983-tól nyolc éven át a Lillafüredi Állami Erdei Vasút Üzemigazgatóság vezetőjeként dolgozott.

Azután nyugállományba vonulásáig a Lillafüredi Erdészeti Igazgatóság vezetőjeként a gyertyános tölgyesek és hegyvidéki bükkösök erdőművelési és fahasználati feladatait szervezte és irányította. Erdészeti igazgatóként számtalan középiskolai- és egyetemi tanulmányút, továbbá kisebb-nagyobb szakmai rendezvény házigazdájaként ismertette meg vendégeivel a Bükk-hegység szépségeit és szakmai specialitásait.


Papp Gyula


Az elismeréshez az ÉSZAKERDŐ Zrt. minden munkatársa nevében gratulálunk!

Fotók: Pelsőczy Csaba

Miskolc, 2019. október 25.

 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség
Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat | Adatvédelmi tájékoztató | Adatvédelmi tájékoztató 5. sz. melléklet