Tűzgyújtási tilalom térkép
  Időkép webkamerája
a Lillafüred - Zsófia-kilátóról
 
   
     
   
     
ÁSZ vizsgálat 2015
ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
kisvasúti projekt
Agrárminisztérium
Muzsikál az erdő
A Mi Erdőnk
 

A Miskolci Törvényszék is segíti az erdősítést

A Miskolci Törvényszék is csatlakozott az Országos Bírósági Hivatal által indított "Zöld Bíróság" programhoz. Ennek részeként "Csatlakozzunk az őszi fatelepítéshez csemete-adományozással" elnevezéssel kampányt indítottak a Törvényszék dolgozói körében, hogy adományokat gyűjtsenek facsemeték vásárlására. Ezzel szerettek volna hozzájárulni a meglévő erdők megóvásához, megfiatalításához.

Az akcióban összegyűlt felajánlásokat dr. Fuhrmann Gábor, a Miskolci Törvényszék elnökhelyettese adta át az erdőgazdaság központjában Zay Adorjánnak, az ÉSZAKERDŐ Zrt. vezérigazgatójának. A törvényszéki adományból 1000 kocsányostölgy csemetét ültetnek el a Kecskelábi pihenő közelében levő Miskolc 47 G erdőrészletben.

Az Agrárminisztérium által meghirdetett Országfásítási Programban a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei állami tulajdonú erdőket kezelő ÉSZAKERDŐ Zrt. is részt vesz. Az erdőgazdaság idén Putnok, Dubicsány és Tardona községek határában mintegy 64 ezer csemetét elültetve, csaknem 15 hektár erdőt telepít.

Miskolc, 2019. december 11.

 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség
Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat | Adatvédelmi tájékoztató | Adatvédelmi tájékoztató 5. sz. melléklet