Tűzgyújtási tilalom térkép
  Időkép webkamerája
a Lillafüred - Zsófia-kilátóról
 
   
     
   
     
ÁSZ vizsgálat 2015
ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
kisvasúti projekt
Agrárminisztérium
Muzsikál az erdő
A Mi Erdőnk
 

Jubileumi vadásznap Füzérradványban

Tizedik alkalommal rendezték meg a füzérradványi Károlyi kastély parkjában a Vadételfőző versenyt és vadásznapot. A már hagyományos programot a Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft., az Országos Magyar Vadászkamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei területi szervezete és az ÉSZAKERDŐ Zrt. közösen bonyolította le.
A résztvevőket Dr. Virág Zsolt, a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram végrehajtásáért felelős miniszteri biztos, Dr. Székely László, az OMVK megyei tiszteletbeli elnöke, Bors Richárd, a 2021-es vadászati világkiállítás vadászatért és erdészetért felelős igazgatója és Pandák Pál, Füzérradvány polgármestere köszöntötte. A programon részt vett gróf Károlyi László és felesége is.
A szervezők színes programokkal készültek. A vadételfőző versenyen 13 csapat mérette meg magát. A vadásznap résztvevői a hagyományos vadászati módokról és az utánkeresésről tudhattak meg érdekességeket, valamint megnézhették Dávid Gábor, a magyar fakitermelő válogatott tagjának bemutatóját is. A gyerekeket kézműves foglalkozások várták.


Füzérradványi Vadásznap

Füzérradványi Vadásznap

Füzérradványi Vadásznap

Füzérradványi Vadásznap


Fotó: Palágyi Tibor
Miskolc, 2018. május 16.

 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség
Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat | Adatvédelmi tájékoztató | Adatvédelmi tájékoztató 5. sz. melléklet