Tűzgyújtási tilalom térkép
  Időkép webkamerája
a Lillafüred - Zsófia-kilátóról
 
   
     
   
     
ÁSZ vizsgálat 2015
ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
kisvasúti projekt
Agrárminisztérium
Muzsikál az erdő
A Mi Erdőnk
 

Erdészeti dolgozók versenyeztek Miskolcon

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. volt a házigazdája a XXI. Nemzetközi Erdészeti és Faipari Sportnapoknak. Augusztus második hétvégéjén körülbelül 550-en mérték össze ügyességüket, felkészültségüket Miskolcon. A rendezvényen 19 állami erdészeti részvénytársaság képviseltette magát, de a határon túlról, Horvátországból, Romániából és Szlovákiából is érkeztek erdész-sportolók.
A megnyitón Dudás Péter, az Erdészeti és Faipari Dolgozók Szakszervezetének elnöke, a miskolci önkormányzatot képviselve dr. Menyhárt Szabolcs, alpolgármesteri kabinetvezető és Zay Adorján, az ÉSZAKERDŐ Zrt vezérigazgatója köszöntötte a résztvevőket.
A versenyzők 17 sportágban és versenyszámban nevezhettek. Futás, tájfutás, lövészet, íjászat, tenisz, futball és streetball is szerepelt a programban, de különféle kártyajátékokban, ügyességi versenyeken, sőt még terepjáró húzásban is bizonyíthattak a résztvevők.
Az összesített eredmények alapján a legtöbb pontot szerző, győztes csapatnak járó kupát és vándordíjat az ÉSZAKERDŐ Zrt. érdemelte ki, megelőzve a Mecsekerdő Zrt. és az EGERERDŐ Zrt. gárdáját.
A részletes eredmények és a rendezvényen készült fényképek hamarosan elérhetők lesznek az ÉSZAKERDŐ Zrt. és a Sportnapok honlapján.

Sportnapok 2017

Sportnapok 2017

Sportnapok 2017

Sportnapok 2017

Sportnapok 2017

Miskolc, 2017. augusztus 16.

 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség
Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat | Adatvédelmi tájékoztató | Adatvédelmi tájékoztató 5. sz. melléklet