Tűzgyújtási tilalom térkép
 
A klímaváltozás és az erdők kapcsolata
 
     
ÁSZ vizsgálat 2015
ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
kisvasúti projekt
Agrárgazdasági Minisztérium
Muzsikál az erdő
 

LÁEV: pályafelújítás forgalomkorlátozással!

A Lillafüredi Állami Erdei Vasút fővonalán folyamatban levő pályafelújítási munkálatok miatt október első hetében vágányzári korlátozások lépnek életbe a kisvasút menetrend szerinti forgalmában. Az ÉSZAKERDŐ Zrt. ugyanis teljes felépítménycserével járó vágányfelújítást végeztet Puskaporos állomás és Mártabánya megállóhely közelében.

Az erdei vasút járatainak menetrendje 2016. október 3. és 7. között (hétfőtől péntekig) emiatt az alábbiak szerint módosul:

Október 3. és 5. között
(hétfőtől szerdáig) Miskolc-Dorottya utca - Lillafüred - Garadna között a vonatok nem közlekednek. Miskolc-Dorottya utca - Papírgyár - Mahóca között különvonatok ezen időszakban is rendelhetők.

Október 6-án és 7-én (csütörtökön és pénteken) valamennyi meghirdetett járat Miskolc-Dorottya utca állomás helyett Majláth megállóhelyről indul és oda is érkezik.
Miskolc-Dorottya utca és Majláth megállóhely között az MVK Zrt. 1V jelzésű villamosával, vagy 1-es és 54-es jelzésű autóbuszaival utazhatnak az MVK Zrt. díjszabása szerint. Majláth megállóhely "Felső-Majláth" villamos- és autóbusz megállótól mintegy 350 méterre található Lillafüred irányába, a Hegyalja úti fénysorompós vasúti átjárónál.

A munkavégzés okozta fennakadások miatt az utasok megértését és szíves türelmét kéri az ÉSZAKERDŐ Zrt.

A hirdetmény itt tekinthető meg.

2016. szeptember 20.

 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség
Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat | Adatvédelmi tájékoztató | Adatvédelmi tájékoztató 5. sz. melléklet