Tűzgyújtási tilalom térkép
 
A klímaváltozás és az erdők kapcsolata
 
     
ÁSZ vizsgálat 2015
ÉSZAKERDŐ Zrt. facebook
kisvasúti projekt
Agrárgazdasági Minisztérium
Muzsikál az erdő
 

ÉSZAKERDŐ-elismerések az erdők világnapja alkalmából

Az ENSZ az erdők jelentőségére és értékeire irányította a figyelmet azáltal, hogy március 21-ét, a tavaszi napforduló napját, a tavasz kezdetét az erdők világnapjává nyilvánította. Az emléknap kapcsán átadott kitüntetésekkel azok munkáját ismerték el, akik sokat tettek az erdőkért - jelentette ki dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter. A hétfői, budapesti ünnepségen az agrár-tárca vezető és Bitay Márton Örs állami földekért felelős államtitkár több díjat és kitüntetést, illetve miniszteri elismerő okleveleket adott át kiváló szakmai teljesítményekért.


Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter PRO SILVA HUNGARIAE DÍJAT adományozott Bak Juliannának, az ÉSZAKERDŐ Zrt. vezérigazgató-helyettesének, a napi erdőművelési munkák forrásigényének biztosítása, a természeti károk és a fenyőszáradás okozta következmények felszámolása érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként.Az ünnepségen az ÉSZAKERDŐ Zrt. három munkatársa Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át. Matajszné Kása Erika erdészeti igazgató a Hernádvölgyi Erdészet területén hosszú időn át végzett munkája, az őshonos erdőállományok felújítása érdekében kifejtett tevékenysége elismeréseként kapott oklevelet.Csiger Zsolt szakoktató, erdei iskolai programvezető erdészeti szakképzés terén végzett kiemelkedő munkáját, a "Bagoly-vár" erdei iskola magas színvonalú működtetése érdekében kifejtett tevékenységét ismerték el.


Dienes István kerületvezető erdész a Jósva-Tornai Erdészeti Igazgatóság területén végzett négy és fél évtizedes kiemelkedő szakmai munkája, emlékhelyek gondozása érdekében kifejtett tevékenysége elismeréseként vehetett át elismerést.Forrás: www.kormany.hu
Fotók: Nagy László/Erdészeti Lapok

Miskolc, 2015. március 23.
 
ÉSZAKERDŐ Zrt. © 2011. | Jogi, adatvédelmi nyilatkozat | Honlap térkép | Elérhetőség
Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat | Adatvédelmi tájékoztató | Adatvédelmi tájékoztató 5. sz. melléklet